Fabrice Pouillon

Пляшка шампанського Fabrice Pouillon

Історія будинку
Fabrice Pouillon

Сім’я Пуйон вирощує виноград у цьому регіоні вже понад століття. Лише в 1947 році дід Фабріса, Рожер Пуйон, вирішив створювати вино зі своїх виноградників разом із своєї дружиною Бернедет і дядьком Луї Болантом, відомим виноробом та консультантом в регіоні. Джеймс Пуйон, батько Фабріса, приєднався до виноробні в 1964 році та модернізував погріб, додавши сталевих резервуари та жиропалети. Фабріс приєднався до свого батька в 1998 році після закінчення школи бізнесу та енології. Він вивів винарню на новий рівень. Працюючи в Grand Cru Ay та в Vallée de la Marne і Montagne de Reims, Фабріс створює виразні, терруарні вина, які мають складний і дуже особливий смак.

У 2003 році він почав перехід на органічне виноградарство, і сьогодні використовує біодинамічні принципи на винограднику, включаючи компостування,

використання трав’яних «чаїв» та застосування препаратів 500 і 501.

Вина витримуються в сталевих чанах та старих дубових барріках. На осаді перед розливом у пляшку – до 18 місяців у 700-літрових бочках зі старого дуба.

Результат його роботи – електричні терруарні вина з яскравими ароматами, свіжою кислотністю та неймовірною довжиною. Це вина, які постійно розкриваються з кожним ковтком. Аллокація мінімальна, але менш з тим ми дуже пишаємось що маємо цього винороба в нашому портфелі.

  • Регiон Шампані

    Vallée de la Marne

  • Культивовані сорти винограду

    Піно Нуар, Шардоне, Мен'е

  • Виноградарство

    Органічне виноробство

Наш веб-сайт використовує файли cookie для покращення взаємодії з користувачем. Натискаючи «Прийняти», ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності