Fabrice Pouillon
Історія будинкуFabrice Pouillon
Сім’я Пуйон вирощує виноград у цьому регіоні вже понад століття. Лише в 1947 році дід Фабріса, Рожер Пуйон, вирішив створювати вино зі своїх виноградників разом із своєї дружиною Бернедет і дядьком Луї Болантом, відомим виноробом та консультантом в регіоні. Джеймс Пуйон, батько Фабріса, приєднався до виноробні в 1964 році та модернізував погріб, додавши сталевих резервуари та жиропалети. Фабріс приєднався до свого батька в 1998 році після закінчення школи бізнесу та енології. Він вивів винарню на новий рівень. Працюючи в Grand Cru Ay та в Vallée de la Marne і Montagne de Reims, Фабріс створює виразні, терруарні вина, які мають складний і дуже особливий смак.
У 2003 році він почав перехід на органічне виноградарство, і сьогодні використовує біодинамічні принципи на винограднику, включаючи компостування,
використання трав’яних «чаїв» та застосування препаратів 500 і 501.
Вина витримуються в сталевих чанах та старих дубових барріках. На осаді перед розливом у пляшку – до 18 місяців у 700-літрових бочках зі старого дуба.
Результат його роботи – електричні терруарні вина з яскравими ароматами, свіжою кислотністю та неймовірною довжиною. Це вина, які постійно розкриваються з кожним ковтком. Аллокація мінімальна, але менш з тим ми дуже пишаємось що маємо цього винороба в нашому портфелі.
-
Регiон Шампані
Vallée de la Marne
-
Культивовані сорти винограду
Піно Нуар, Шардоне, Мен'е
-
Виноградарство
Органічне виноробство