Jeaunaux-Robin

Пляшка шампанського Jeaunaux-Robin

Історія будинку
Jeaunaux-Robin

Господарство Jeaunaux-Robin розташоване в селі Талю-Сен-Прі в Кото дю Петі Моран, на самому південному краю Кот де Блана. Площа маєтку становить 5,7 га, а виноградники починаються одразу за сімейним садом, прямо за дитячим батутом, де газон зливається із травою між рядами виноградних лоз. Jeaunaux-Robin виробляють близько 40 тис. пляшок на рік у своєму крихітному льоху в гаражі. Усі вина виключно мінеральні та текстурні, а те, що вік лози становить близько 40 років, ще більше надає їм глибини та комплексності. Кожен ковток вміло збалансований та зібраний. Як вони цього добиваються?

– крейдяні та кремнієві ґрунти, які задають структуру та стиль вина. Кремній – ґрунт, що дає редукцію.

– низькі температури бродіння.

– оптимальна фенольна зрілість винограду.

За свіжість і відчуття «мінеральності» у вині відповідає не тільки і не стільки кислотність, а комплекс різних хімічних елементів, баланс яких можливий лише у визрівшому винограді.

Одна з терруарних особливостей регіону Petit Morin – велика кількість кременю. Вина з таких ґрунтів демонструють трохи димні ноти, та трохи редуктивні. Словом, ПОРОДА. Раді представляти виключно теруарні вина подружжя Клеменс і Серілу в нашому портфелі – безумовно дуже яскравий будинок, що постійно привертає до себе увагу поціновувачів та критиків

  • Регiон Шампані

    Cote de Blanc

  • Культивовані сорти винограду

    Піно Нуар, Шардоне, Мен'є

  • Виноградарство

    Органічне виноробство

Наш веб-сайт використовує файли cookie для покращення взаємодії з користувачем. Натискаючи «Прийняти», ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності