Blog background

William Saintot – наша остання новинка в портфоліо

Виноробня розташована у селищі Авеней-Валь-д’Ор на самому сході долини Марни, цим доменом наразі керує vigneron 5-го покоління, Morgann Saintot. Маючи намір працювати в екологічний спосіб, Maison має сертифікат HVE і наразі перебуває на шляху до органічної сертифікації. 

Більш конкретно, це означає, що більше не використовують засоби боротьби з бур’янами, інсектициди та використовують лише мідь, сірку та рослинні продукти для захисту виноградників.

Як каже винороб Морганн Сейнто «Вино має супроводжуватися, вирощуватися, ми не маємо впливу на смак, вирішує лише природа, але ми вирощуємо його так, щоб воно виражало себе найкращим чином».

Як каже сам винороб, ручна робота має важливе значення для досягнення бажаної точності.




Працюючи з 3 га переважно Піно Нуар, Морганн вініфікує свої ділянки окремо, щоб підкреслити типові характеристики теруару. 

«Ми хочемо виробляти вина, щоб вони могли змусити вас виразити емоції, незабутні спогади, які будуть виділятися серед інших вин світу».

Морганн працює не тільки з діжкою, а ще з квеврі які були привезені з самісінької Грузіі – колибелі виноробства. Його рожеве вироблене в квеврі то мікс шампані та червого вина – нам подобається. Не можемо не відмітити його абсолютно чарівний, тонкий та елегантний Blanc des Noirs вироблений в стилі Oeil de Perdrix. Келих цього вишуканого вина стане ідеальним компаньоном для ваших родинних зимових свят, бо що може бути прекрасніше келиха рожевого шампанського в колі найближчих людей

Автор

Наш веб-сайт використовує файли cookie для покращення взаємодії з користувачем. Натискаючи «Прийняти», ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності