Mikulski

Пляшка шампанського Mikulski

Історія будинку
Mikulski

Франсуа Мікульський входить до вищого ешелону виробників Meursault. Його вина яскраві, мінеральні, ароматні та неймовірно вишукані.

Маючи польське ім’я та неупередженість до традицій,

Мікульський та його дружина Марі- П’єр мали право створити щось абсолютно нове, заснувавши Domaine Mikulski у 1992 році. Найочевиднішим результатом стали етикетки для пляшок; Далекий від традиційної бургундської етикетки, Мікульскі хотів етикетку, яка виглядала б як щось написане від руки, вважаючи, що найважливішим є те, що знаходиться всередині пляшки.

На виноградних лозах Мікульскі практикує lutte raisonnée, систему культивування, яка по суті є органічною та передбачає мінімальне втручання.

Після ретельного сортування на виноградниках Мікульський видаляє грібні та мʼяко пресує виноград з подальшим повним дебурбажем (де сусло освітлюється перед бродінням).

Після бродіння, яке зазвичай триває близько 15 днів, нове вино розміщують у бочках з французького дуба, де воно проходить яблучно-молочне бродіння та витримку протягом 15-18 місяців. Франсуа використовує тільки 20% нового дуба для своїх білих вин.

Вина Mikulski мають зірковий статус і їх можна знайти в найкращих ресторанах, а також у найсучасніших винних барах світу.

  • Регiон

    Бургундія

  • Культивовані сорти винограду

    Шардоне, Піно Нуар

  • Виноградарство

    Органічний підхід

Наш веб-сайт використовує файли cookie для покращення взаємодії з користувачем. Натискаючи «Прийняти», ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності