La Palazzetta

Прадіди нинішніх виноробів La Palazzetta були фермерами в Кастельнуово-дель-Абате, вирощували зернові. Флавіо і Карла почали виробляти вино в 1988 році з одного гектара Санджовезе. Нині їхні діти Лука та Теа продовжують історію, яка поколіннями шанує повагу та любов до землі. La Palazzetta отримали винагороду за іх потужний внесок в охорону природного середовища Італіі та планети загалом.

Іхнє Брунелло є свідченням дивовижної зони Кастельнуово- дель-Абате. Родина вирощує ці виноградники органічно з глибокою повагою до землі та свого улюбленого вина. Іх Брунелло — це монументальні вина зі структурою, потужністю та чистотою, безсумнівно, створені з потенціалом на довгу витримку. Традиційний стиль Brunello, славонський дуб, великі діжки. І категорично: «Ніякого барріку».

Pierro Busso

Домен, заснований Гвідо Буссо в 1948 році, розташований у Нейві – одній з високогірних комун Барбареско – і спирається на кілька чудових ділянок Неббіоло, посаджених в Albesani. У сім’ї також є виноградники в Gallina та San Stunet. Гуїдо Буссо був одним з перших, хто вирішив робити вина, що відображають теруар, і зробив вино Альбезані в 1982 році. Поступово сім’я почала докуповувати виноградники, так в 1985 року був куплений Мондіно, а 1999 – Галина.

На згадку про діда-засновника виноробні, в 2010 році з’явилася ідея створити Альбезані Віті Векіа (вино зі старих лоз Альбезані посаджених у 1950-му році), і це вино є у нашому портфелі.

cuvee.com.ua cuvee.world

Підхід до виноробства класичний: 45-денна мацерація на шкірці та витримка 26 місяців у бочках зі словонського дуба. Топові вина: Barbaresco Gallina, Barbaresco San Stunet, Barbaresco Albesani Viti Vecchie Riserva, Barbaresco Gallina Viti Vecchie Riserva.

Domaine Carrette

Domaine Carrette – сімейне господарство, розташоване у Вергіссоні, в самому серці апелласьона Пуйі-Фюїссе на півдні Бургундії. Сім’я займається виноградарством у Маконні протягом кількох поколінь і виробляє лише біле вино на основі шардоні. Середній обсяг виробництва всього 60 000 пляшок на рік.

Сучасна історія Domaine Carrette розпочалася у 1980 році, коли Жан- Марк та Крістін Карретт очолили господарство, розширили виноградники та вдосконалили підхід до виноробства. Вони мають велику колекцію вин всіх урожаїв, починаючи з 1976 року. Сьогодні Батіст Карретт керує доменом, приділяючи особливу увагу точності у виноградарстві та виразності теруару, залишаючись прихильним до традиційних бургундських методів.

У льоху холодне замочування та м’який прес спрямовані на розкриття чистих фруктових ароматів. Спонтанна ферментація на місцевих дріжджах (як первинна, так і малолактична) надає вин додаткову складність. Потім вина витримуються на осаді і розливаються у пляшки навесні для свіжіших вин і наприкінці літа для більш характерних Le Crays та Les Mures.

Maison A&S

Maison A&S був заснований у 2018 році двома пристрасними молодими людьми

з Бургундії, П’єр-Александром і Александром. Їх бачення полягає в тому, щоб керувати весь процес виробництва, від виноградників до маркетингу вина, із зосередженістю на досягненні найвищих стандартів якості. Вони почали свій шлях з оренди склепінчастого підвалу 17-го століття в Chagny, де вони виготовили свої перші три урожаї: 2018, 2019 та 2020 років.

З самого початку вони отримували підтримку, керівництво та поради від різних виноробів і друзів, зокрема Домініка Лафона, Ніколя Потеля, Фанні Сейбр, Тібо Ліжер-Белер, а також Каміль Тіріє та Метт Чіттік.

У 2021 році вони придбали виноробню та землю в Нанту, Hautes Côtes de Beaune. Це придбання дало їм змогу інвестувати у передове обладнання, і 2021 рік це перша вініфікація на їх новій виноробні.

Ми не втомлюємося повторювати, що ці вина – яскравий приклад того як чудовий досвід, отриманий при роботі з супер зірками Бургундіі (Comtes Lafon, Thibault Liger – Bilair, вони і досі працюють там) виявляє себе у цьому новому амбітному проекті. Це вина для гедонистів, дуже ювелірна робота з діжкою, елегантні та витончені.

Philippe Colin

Вина Філіпа Коліна відомі своїми яскравими, елегантними та неймовірно чудовими Chassagne- Montrachets, і вони давно захопили серця нашої спільноти. Спираючись на сімейну спадщину, його подорож у виноробстві принесла низку вин, які поєднують автентичність та характер.

Історія Філіпа почалася, коли він успадкував виноградники зі свого сімейного маєтку, спадщину, яку він прийняв і розвинув у своєму власному стилі. Заснована в 2004 році компанія Domaine Philippe Collin охоплює цінні ділянки в Сантене, Шассань, Пуліньї-Монтраше, Сен- Обен і Маранж. Щороку він виготовляє майже 25 унікальних вин, кожне з яких є свідченням його пристрасті та відданості.

Guy Amiot

Історія родини Аміот, яка сягає корінням у 1920 рік, протягом багатьох поколінь виробляє вина в Шассань-Монтраше.

Домен Гі Аміо в Chassagne- Montrachet має низку виноградників, якій можна позаздрити.

Арсен почав здобувати ділянки в Шассані в 1920-х роках, в тому числі Vergers, Clos Saint Jean, Caillerets, Dent de Chien (який пізніше став Ле Монраше), і під його керівництвом Домен Аміо став одним із перших доменів в Бургундії, які розливали власні вина на виноробні. У 1930-х син Арсена, Пʼєр, придбав нові зіркові ділянки – Maltroie, Champgains, “Les Chaumes,” Macherelles and Chaumées, і їх видатний виноградник в Puligny- Montrachet, Les Demoiselles. Це колекційна позиція для найкращих винних карт та погребів світу.

Наш веб-сайт використовує файли cookie для покращення взаємодії з користувачем. Натискаючи «Прийняти», ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності