Родина Жерома володіла виноградниками у Villesur-Arce (Côte des Bar) протягом 5 поколінь. Жером першим в родині вирішив створити власний шампанський будинок у 2006 році. На винограднику використовуються принципи біодинаміки. Ґрунт ореться конем щоб не придавлювати землю, а навпаки давати виноградним лозам занурювати коріння глибше. Трава у міжрядді по замовчуванню.
Усі вино походять з одного регіону, La Côte des Bars, з однієї ділянки під назвою LARGILLIER
(монополізована ділянка, яка належить тільки одній родині, вгадаєте якій) з одного сорту
винограду: Піно Нуар та з урожаю одного року (за винятком Soléra).
Ґрунт, підґрунт і навіть експозиція, до найдрібніших деталей, точно такі ж, як і в Шаблі, в зонах Grand Cru.Ґрунт складається з шарів глини та крейди, що так гарно відображається у винах у вигляді глибокої мінеральності.
Отже, що ми отримуємо, коли маємо на увазі домейн Coessans. Робота тільки з Піно нуаром, конкретних років врожаю. Виключно Cote des Bar та абсолютно бургундський стиль вина.
Це серйозні вина, насичені та концентровані, бездоганно виготовлені в мінімальних кількостях.