Жан-Марк Селек — наймолодший винороб в своїй сім’ї, яка десятиліттями постачала виноград негоціантам та кооператвам. Загальна площа його власних виноградників – 9 га, які він успадкував від батька Анрі. Жан-Марк одразу ж усвідомив що на такому чудовому теруарі можна робити приголомшливе вино. Він працює на 45 ділянках, розташованих на 7 різних селах: – Pierry – серце домену – Муссі, Еперне, Мардей, Дізі, Бурсо і Вертю; – деяким з його виноградників більше 70 років. Дідусь Жан-Марка – поляк. Разом зі своєю дружиною Françoise Bagnost посадив перші виноградники в Moussy і Pierry в 1960-х і випустив перше вино в 1969, в чому йому допоміг тесть, який займав посаду директора кооперативу Pierry в той час. Жан-Марк перейняв управління господарством у 2008. Він стажувався на виноробнях Chandon у Штатах та Австралії, де отримав фундаментальні технологічні знання про повний цикл виробництва вина. На контрасті – стажування в Chateau Tour de Gendres у Бержераку. Це господарство практикує органіку з 1994 року і вініфікує вина в натуральному стилі. У 2008 році Жан-Марк припинив використання пестицидів та мінеральних добрив. Почав вивчати методи альтернативного землеробства. Радився з Eric de Sousa. Відвідував лекції Fédération Régional de l’Agriculture Biologique (FRAB) і Associations des Champagnes Biologiques.
Окремо вініфікує найцікавіші теруари для створення своїх blanc de blancs, 100% Meunier, 100% Pinot Noir та 7- його пік майтерності – кюве «Partition». Він відображає теруар в кожному кюве, яке створює, доносячи вино настільки чітко, щоб у вас не було сумнівів, що Жан-Марк знаходиться в контакті з своєю місцевістю. З 2015 року всі роботи відбуваються в ультрасучасній виноробні, що працює за гравітаційним принципом. Вина витримуються в підземних льохах із стійкою низькою температурою, для вініфікації та витримки використовуються сталь, бочки різних розмірів, цементні яйця та амфори з 2017 року. Спонтанна ферментація, яка протікає повільно при понижених температурах, витримка vin clair на осаді до липня наступного за врожаєм року. З недавніх пір малолактика не блокується сіркою, сульфіти застосовуються у вкрай невеликих кількостях, дозаж не перевищує 2 /л. Щорічне виробництво складає приблизно 70 000 пляшок. Жан-Марк створює чисте, теруарне, насправлі бездоганне шампанське. Безумовно, це Шампань, за якою варто спостерігати. Тож ми дуже пишаємось, що можемо представляти його вина в Україні, адже ми чекали на цю алокацію майже три роки.