Black and white photo of corks of champagne

ТІЛЬКИ МАЛЕНЬКІ ШАМПАНСЬКІ ДОМА З “БУРГУНДСЬКИМ” СТАВЛЕННЯМ, ТУРБОТОЮ ПРО ТЕРРУАР ТА БЕЗКОМПРОМІСНОЮ ЯКІСТЮ.

ПРЯМЕ ПОСТАЧАННЯ З ШАМПАНІ.

МОВОЮ ВИНОРОБІВ,
КЮВЕ - ЦЕ СІК
ПЕРШОГО ВІДЖИМУ.

Коли стиглі ягоди кидають під прес, перша порція утвореного сусла називається cuvee та складає трохи більше ніж 50% від об’єму початкової сировини (зазвичай, з 4000 кг винограду виходить 2050 л кюве).

Шампанське кюве - це, зазвичай, престижне та вартісне ігристе вино багаторічної витримки з найкращих регіонів Шампані.

Наші шампанські дома увібрали в себе дивовижність цієї багатої землі та зможуть підкорити ваше серце, так само як і підкорили наше.

Icon left
Image of Irina Gridina

Ірина Грідіна

WA, АВТОР ПРОЕКТУ

WSET Diploma, перша та єдина власниця ступеню WienAkademiker в Україні.

Icon left

Місія проекту —

Розвивати в Україні культуру споживання “нішевих” шампанських домів, які ніколи не будуть (та не прагнуть бути) успішними в мас-маркеті, але високо цінуються професіоналами та “просунутими” споживачами, які шукають нові смаки.

Collage of some photos associated with champagne

НАШЕ КРЕДО — ПЕРФЕКЦІОНІЗМ, ЗВЕДЕНИЙ ДО РЕЛІГІЇ.

Як ми обираємо виробників у Шампані

1

Підтримуємо постійний активний контакт з топовими шампаністами

По-перше, це можливість отримати інсайдерську інформацію задовго до решти ринку, а по-друге, особисті знайомства та репутація — запорука успіху в регіоні, відомого своєю консервативністю

2

Стоїмо на плечах гігантів винної думки

Ми ніколи не зупиняємось у професійному розвитку. Рейтинги та книги визнаних “шампанських експертів” - Michael Edwards, Tyson Stelzer, Peter Liem, Richard Juhlin. І так, ми зазираємо й до Jancis Robinson, Antonio Galloni та Dr. Jamie Goode,тому що вони безперечні авторитети. Та в них добрий смак.

3

Слідкуємо за життям регіону

Для того, щоб постійно бути в курсі актуальної інформації та трендів по регіону, ми декілька разів на рік приїжджаємо в Шампань, влаштовуємо та організовуємо професійні виставки, відвідуємо виробників та дегустації.

ВІДКРИТИ КАТАЛОГ
WWW.LIV-EX.COM

Шампанське піднімається до рекорду
Ключовими трендами минулого року стали подальше розширення вторинного ринку та різке зростання цін – особливо на шампанське та бургундське.

Субіндекс Champagne 50 завершив рік (січень-грудень 2021 року) на рекордно високому рівні на 40,0%. Наступним найефективнішим субіндексом став Burgundy 150 (28,6%).

Останні статті

Post thumbnail

Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing! Автор Irene Gridina View ...

Читати всі статті

Наш веб-сайт використовує файли cookie для покращення взаємодії з користувачем. Натискаючи «Прийняти», ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності