Hello world!
Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing! Автор Irene Gridina View ...
ТІЛЬКИ МАЛЕНЬКІ ШАМПАНСЬКІ ДОМА З “БУРГУНДСЬКИМ” СТАВЛЕННЯМ, ТУРБОТОЮ ПРО ТЕРРУАР ТА БЕЗКОМПРОМІСНОЮ ЯКІСТЮ.
ПРЯМЕ ПОСТАЧАННЯ З ШАМПАНІ.
Коли стиглі ягоди кидають під прес, перша порція утвореного сусла називається cuvee та складає трохи більше ніж 50% від об’єму початкової сировини (зазвичай, з 4000 кг винограду виходить 2050 л кюве).
Шампанське кюве - це, зазвичай, престижне та вартісне ігристе вино багаторічної витримки з найкращих регіонів Шампані.
Наші шампанські дома увібрали в себе дивовижність цієї багатої землі та зможуть підкорити ваше серце, так само як і підкорили наше.
WSET Diploma, перша та єдина власниця ступеню WienAkademiker в Україні.
Розвивати в Україні культуру споживання “нішевих” шампанських домів, які ніколи не будуть (та не прагнуть бути) успішними в мас-маркеті, але високо цінуються професіоналами та “просунутими” споживачами, які шукають нові смаки.
По-перше, це можливість отримати інсайдерську інформацію задовго до решти ринку, а по-друге, особисті знайомства та репутація — запорука успіху в регіоні, відомого своєю консервативністю
Ми ніколи не зупиняємось у професійному розвитку. Рейтинги та книги визнаних “шампанських експертів” - Michael Edwards, Tyson Stelzer, Peter Liem, Richard Juhlin. І так, ми зазираємо й до Jancis Robinson, Antonio Galloni та Dr. Jamie Goode,тому що вони безперечні авторитети. Та в них добрий смак.
Для того, щоб постійно бути в курсі актуальної інформації та трендів по регіону, ми декілька разів на рік приїжджаємо в Шампань, влаштовуємо та організовуємо професійні виставки, відвідуємо виробників та дегустації.
Шампанське піднімається до рекорду
Ключовими трендами минулого року стали подальше розширення вторинного ринку та різке зростання цін – особливо на шампанське та бургундське.
Субіндекс Champagne 50 завершив рік (січень-грудень 2021 року) на рекордно високому рівні на 40,0%. Наступним найефективнішим субіндексом став Burgundy 150 (28,6%).
Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing! Автор Irene Gridina View ...
Наш веб-сайт використовує файли cookie для покращення взаємодії з користувачем. Натискаючи «Прийняти», ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності
Вам виповнилось18 років?
Залиште ваші контакти і ми з вами зв'яжемося